Bon Voyage

Zozo, dat was me een weekje in Eindhoven :)
Twee weken geleden, woensdags, heb ik Galway verlaten en de bus genomen naar Dublin. Toen een dag of 5 doorgebracht bij mijn tante en oom in Carlisle en daarna eindelijk door naar Nederland.
Toch best wel vreemd om na 8 maanden weer terug te zijn in Nederland! Bij mijn ouders in de buurt en waar ik op kamers zat, zijn ze nieuwe huizen aan het bouwen. Toen ik weg ging lag er net de fundering, nu zijn het echte huizen. Behalve een heleboel gebouwde dingen was er verder eigenlijk weinig veranderd en voelde het heel vertrouwd om weer terug te zijn. Natuurlijk moest ik in die week dat ik hier was al mijn vrienden weer zien en was het eigenlijk een groot feest. Mijn ouders vonden het wat minder dat ik er maar zo weinig was.
Vanavond komt Bianca en vertrekken we rond 4 uur 's nachts naar Toulouse, olee! Ga zo eens beginnen mijn tas in te pakken.. Heb ook nog een beetje een misselijk gevoel van gister (Iers bier in Nederland valt niet zo goed als daar ;)) dus er zit nog niet echt gang in.
Verder ben ik ook niet de grootste held in autorijden dus ik hoop maar dat Bianca er wel zin in heeft, helaas zal ik er niet aan ontkomen ben ik bang.
Onderweg gaan we als het goed is ergens kamperen. Twee helden in een tent :D Heuj!


Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer