Good times

Oi!

In Lima, daar was ik gebleven. Na een hele gezellige avond daar heb ik de volgende middag met een Engelsman de bus naar Cusco gepakt. 22 uur lang zitten en films kijken die in het spaans zijn nagesynchroniseerd. We hadden besloten om 25 soles meer te betalen (8 dollar) en daarvoor kregen we enorme stoelen en avondeten en ontbijt. Toch duurde het wel erg lang en was ik blij toen we er waren.

In Cusco zijn we weer naar het Point hostal gegaan (waar ik in Lima ook zat). Aangezien het daar erg gezellig was, leek dit een goed plan. Ik had mijn tas gedumpt en was de Londenaar al weer kwijt maar gelukkig had ik weer twee nieuwe uit Londen gevonden (nummer 6 en 7 die week) die mee gingen naar een of andere undergroundbar, maar wel heel gezellig.

Die avond was er in het hostal een Nations Pride Party, iedereen moest zich verkleden als hun land maar veel verder dan voornamelijk schmink werd het niet. Wel werd echt iedereen ondergeschminkt.

Die zaterdag was het mama´s verjaardag, 50 jaartjes oud! Om 5 uur hier (12 uur bij jullie) heb ik gebeld en de volgende dag heb ik iedereen op mama´s feestje gezien via de webcam. Dat was zo mooi! Toen miste ik ook iedereen heel erg..

Die dag zag ik ook ineens iets boven de deur van mijn dorm geschreven. En jawel hoor, een bericht van Tom en Richard.. Die waren dus blijkbaar exact in hetzelfde hostal gebleven een half jaar geleden(?). Ik miste iedereen al, dit maakte het niet veel beter..

De delicatesse hier is cavia.. Ja, dat moeten we dus proberen. Ben met mijn nieuwe twee Londense vrienden op zoek gegaan naar cavia. Toen we het eindelijk hadden gevonden kwamen de twijfels toch wel of we het wel durfden. De eerste hapjes waren best eng maar ik vond het toch wel interessant en heb hem uiteindelijk helemaal gesloopt. Na een heleboel ´I dare you to eat..´ was eigenlijk alles wel geprobeerd (niertjes, oren, wangetjes..) en was er weinig van over. Typisch eens maar nooit weer..

Glenn is awesome!!!

Die avond zouden we een groot feestje gaan bouwen. Ik wilde even gaan slapen van tevoren en ja hoor, ik werd om 6 uur de volgende ochtend wakker.. Het zal wel nodig zijn geweest.

Verder eigenlijk weinig meer uitgevoerd maar mezelf wel heel goed vermaakt. In Lima waren ze op zoek naar mensen om te werken daar. Ik vertelde dat ik liever in Cusco zou werken dus de manager daar had naar de manager in Cusco gebeld en verteld dat er een heel leuk meisje zou komen die wel wilde komen werken. Dus ja, nu werk ik 6 dagen in de week voornamelijk in de bar. Als betaling krijg ik een bed, eten (en goed eten!) en 40% korting op drankjes. Komt neer op een gezellige goedkope 1 of 2 maanden (of wanneer ik het niet meer leuk vind). Ik werk met een Ierse en Engelse kerel achter de bar, compleet gestoord en super gezellig. Om 1 uur sluiten en dan is het onze taak om iedereen mee te nemen naar de clubs.

Als het goed is kan ik binnenkort verhuizen naar een andere dorm. Zit nu in een 12 persoons dorm en word dus (slechte slaper dat ik ben) elke ochtend om 11 uur wakker..

Anyhow, ik ga me hier de komende tijd vermaken. Foto´s staan weer op facebook, ik snap echt niet hoe mensen hier foto´s uploaden. Sorry..

Dikke knuffel!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer